U bent hier

Vaderinstituut

Video's van vaderinstituut

Vaderinstituut

Presentatie ideeënplan Vaderinstituut.

Olivier Vanhaelen en Jan Van Baelen ontmoeten elkaar in het voorjaar van 2012. Een ideeënplan was het eerste resultaat. Karel Lernout kon zich vinden in dat ideeënplan en samen besloten zij een organisatie op te richten. Enkele maanden later was Vaderinstituut VZW opgericht. 

contact: info@vaderinstituut.be    tel: 014/313182

Maman ou Papa Hubert Van Gijseghem

 6 Octobre 2015 l' Université de Namur  La Mouette Belgique,  Maman ou Papa?  em. prof. Dr. Hubert Van Gijseghem 

Jobaanbod

Vaderinstituut V.Z.W. zoekt m/v Vrouw voor uitbreiding van Raad van Bestuur

 

 

Vaderinclusief beleid

Video (Deel 1) van de lezing "Vaderinclusief beleid begint al tijdens de zwangerschap" uitgesproken door Louis Tavecchio, emeritus hoogleraar pedagogiek, tijdens het Symposium Vaderschap op 17 juni 2011 van Vader Kennis Centrum, Universiteit van Amsterdam en IkVader aan de Universiteit van Amsterdam.Voor verdere informatie over het Symposium Vaderschap en de bijbehorende powerpoint-presentatie met de sheets van deze lezing zie verder ook:

Vaders: Louis Tavecchio

Rol en pedagogische betekenis van vaders door Prof. dr. Louis Tavecchio Lezing "Rol en pedagogische betekenis van vaders" uitgesproken door Prof. dr. Louis Tavecchio, bijzonder hoogleraar Pedagogiek, UvA, tijdens het Symposium "Betrokken vaderschap: Meerwaarde voor de ontwikkeling van het kind", georganiseerd op 18 juni 2010 ter gelegenheid van de uitreiking van de Vaderdagtrofee m/v 2010 door het Vaderkenniscentrum.nl i.s.m. IkVader.nl en de Universiteit van Amsterdam.

Platform EU-Fathers

Founding of Platform for European Fathers The Platform for European Fathers (PEF) was founded at the European Parliament building in Brussels, Belgium on June 27, 2011. website: www.europeanfathers.eu